Testimonis

 • "Em van posar un parell d'implants. No vaig sentir res de dolor ni durant ni després. La veritat és queno sé quins queixals són els naturals i quins són els postissos."
  Josep Maria Pons
 • "Deprés de molts problemes amb una d'aquestes clíniques franquícia la qual no vull ni nomenar, vaig tenir la sort de trobar aquesta. El tracte és tant diferent! per fi algú que es preocupa per la meva boca i no per fer calaix. Cordials, unes mans delicades que em van fer sentir molt còmode. Tot està molt cuidat i el que és més important, no he tingut més problemes. A més, amb bons preus.En altres llocs prometen gratis el que després et cobren per una altra banda."
  Elisabeth Soler Bollo
 • "Vaig trobar la clínica dental per internet i em vaig apuntar. Feia molt de temps que no em revisava les dents. Em van dir que necessitava només una neteja i arreglar-me un parell de càries que sortien al monitor del silló. Ara hi som pacients tota la família"
  Sergi Molist Roca
 • "Anava a la primera visita feta un flam. Jo odio anar al dentista. Ja només entrar a la clínica dental em vaig sentir molt a gust i em van atendre súper carinyosament. La doctora no em va fer gens de mal i això que em tremolava tot. En un moment ja tenia el queixal del seny fora!"
  Mònica Costa Riera