Estètica Dental

EDONTOLOGIALluir un somriure bonic i brillant és la millor medicina. És una veritable llàstima que algunes persones no somriguin massa per ocultar desperfectes de la seva dentadura que les acomplexen. Tots som conscients que riure obertament i a gust aporta benestar, i que quan aquest riure és bonic i harmoniós, aporta llum al nostre aspecte i ens permet gaudir de major autoestima.

Gràcies als progressos de l’odontologia estètica, podem millorar el teu somriure amb tractaments ràpids, completament indolors i increïblement assequibles.

Has de saber que l’odontologia puntera et permet emblanquir el color de les teves dents, canviar el tamany, la forma o la posició en la majoria dels casos, reparar dents trencades, reemplaçar empastos antics i antiestètics, posar dents que faltin, etc.

 

Empastos del color de les dents

Els fem servir actualment en substitució dels empastos d’amalgama, molt visibles i per tant antiestètics. En l’actualitat disposem de materials amb una àmplia gama de colors per aconseguir obturacions invisibles i molt naturals alhora que fiables amb el pas del temps.

Podem canviar empastos antics foscos, reparar dents fracturades, protegir colls dentals sensibles, etc.

 

Fundes dentals de ceràmica

Les fundes dentals són cobertures completes per una dent o un queixal i restauren o milloren la seva anatomia i el seu color.

Protegeixen l’estructura dental si aquesta ha resultat molt debilitada pel tractament que ha hagut de suportar per restablir la seva viabilitat.

 

Tractament d’Ortodòncia

L’estètica dental està íntimament lligada a la posició correcta de les dents.

Per això, disposem de tractaments d’ortodòncia, on en molts dels casos podem recórrer a l’ús de bràckets estètics, menys visibles i a arcs més ergonòmics, de manera que el tractament és més ràpid i permet la correcció dental en edat adulta de manera més senzilla.