Empastos Dentals

EMPASTE DENTAL-257351563A dentsalut volem, per davant de tot, restaurar la funció i l’estètica que es pot haver perdut.

Per aconseguir-ho, ens hem dotat de la tecnologia més avançada en aparatologia dental i utilitzem els darrers materials que hi ha al mercat.

 

Empastos Dentals del color de la dent

Són els “empastos” de compòsit. Un material fet a base de resina del qual disposem infinitat de colors per abarcar la majoria de colors de l’esmalt natural de la teva dent.

A més, n’hi ha de diferents tipus segons la localització de l’estructura a reparar. Si es tracta de la zona oclusal dels queixals encarregats de suportar les forces masticatòries posarem un d’alta resistència. En canvi, en front anterior, primant l’estètica, escollirem un que es mimetitzi amb les dents veïnes i es poleixi fins a atorgar la mateixa lluentor que l’esmalt natural.

Quan una dent presenta afectació per càries, s’haurà de curar eliminant tot el teixit infectat i reomplint la cavitat que ha quedat amb un compòsit.

Els compòsits són, avui dia, molt estables i duradors. Però com passa amb tots els materials, odontològics o no, depenen de la cura que hi tinguis per a romandre molts anys en boca.

La gran majoria de les vegades, farem l’obturació en una sola cita. En molts casos és necessari anestesiar la dent per eliminar la càries. Si la zona afectada ha arribat fins a molt aprop del nervi de la dent, s’hauran de prendre mesures addicionals per a protegir-lo, i tot i així, quan l’obturació és molt gran, pot desenvolupar una pulpitis (inflamació de la polpa) que obligui l’endodòncia.

Aquest és un dels motius per els quals és important agafar el problema des de l’inici, per tal de prevenir que el procés de càries faci una destrucció severa de teixit sa.

Preus

PREU
EMPAST DENTAL Des de 45 €