Implants Dentals

Els implants dentals són una opció boníssima per reemplaçar una o vàries dents que faltin.

Una bona manera d’explicar-ho seria comparant un implant dental amb una dent natural.

La dent es composa per una part visible en boca, que és la corona, i una no visible, dins de l’os maxil.lar, sota la geniva, la qual anomenem arrel.
Quan s’ha perdut una dent, es perd tant la corona com l’arrel. Per reemplaçar aquesta arrel utilitzem un tipus de cargol, de titani, que col.locarem dins de l’os maxil.lar en un “llit ossi” que nosaltres farem, amb anestèsia local.

Els implants dentals són solucions estètiques (no es veuran ganxos) molt confortables en quant a la funció, i respecten altament les estructures veïnes (no s’han de tallar les dents i mantenen el volum d’os)

La implantologia és una tècnica indolora i cada cop ofereix més sol·lucions.

 

Per què he de reposar les dents perdudes?

– Es compromet la mossegada i l’habilitat per mastegar,
– Els implants dentals eviten la sobrecàrrega de la resta de dents i queixals per excés de càrrega davant alguna absència dental .
– Les dents veïns a que falta , perdran el seu eix , inclinant-se, i aportaran encara més inestabilitat. Quan una “mossegada ” no és estable , l’articulació mandibular queda seriosament compromesa . Els implants dentals estabilitzen la mossegada .
– Impacte estètic. Els implants dentals reposen l’estètica més de la funció

Quants implants dentals necessito?

Una rehabilitació fixe sobre implants dentals és com la construcció d’un edifici. Quant més robustos i abundants siguin els ciments i més qualitat tingui el sòl, millor suportarà les càrregues.

El nombre d’implants dentals es determina mitjançant l’estudi del cas.

Per això es prendran models de guix, es faran radiografies i altres proves complementàries necessàries per l’estudi d’implantologia.

Un cop fet l’anàlisi del cas, buscarem un equilibri segons els aspectes que hem valorat a l’estudi, la pròtesi dental final que acabaran suportant els implants dentals i les possibilitats econòmiques de cada un.

Tenint en compte tots els aspectes, es buscarà la solució més equilibrada entre pacient i doctor.

 

Quant temps em duraran els implants dentals?

La duració dels implants dentals dependrà en gran mesura del manteniment que hi fem amb les corresponents revisions a la clínica dental, de la presència o no d’hàbits nocius com el tabaquisme, així com de la cura personal diària.

A la nostra clínica només treballem amb implants dentals de primera qualitat i podem parlar d’estadístiques amb sòlida base científica que donen un 95% d’èxit als 10 anys d’estar en boca, i entre el 80 i 90% als 30 anys.

Aquestes xifres serien comparables a altres tipus de rehabilitacions del cos que necessiten implants com les pròtesis de cadera o de genoll.

Preus

PREU
1 IMPLANT + CORONA 1.285 €
CIRURGIA 1 IMPLANT 815 €
CIRURGIA 2 IMPLANTS 750 € / unitat
CIRURGIA 3 IMPLANTS 700 € / unitat
CIRURGIA 4 IMPLANTS 650 € / unitat
CIRURGIA 5 IMPLANTS 600 € / unitat
CIRURGIA 6 IMPLANTS O MÉS 550 € / unitat