Blanquejament Dental

BLANQUEAMIENTO DENTALBlanquejament Dental

El blanquejament dental és un mètode per el qual podem aclarir el color de l’esmalt de les teves dents o recobrar el blanc natural que es pot haver perdut per moltes causes.

El blanquejament dental és un tractament senzill que millorarà la bellesa natural del teu somriure.

Es poden comptabilitzar múltiples motius pels quals les dents s’enfosqueixen: el consum de tabac, cafè, te, certs medicaments, alguns col·lutoris, etc. Un altre cas el constituirien les dents que han rebut tractament d’endodòncia, les quals s’aniran enfosquin amb el temps.

Ja que tenir les dents brillants i blanques és un requisit per gaudir de llum al somriure i mostrar-lo atractiu, el blanquejament dental ha esdevingut un dels tractaments més sol·licitats actualment.

Hi ha diferents mètodes per fer blanquejament dental. Hem de diferenciar les dents que han estat desvitalitzades (se’ls ha “matat” el nervi) i les que no tenen cap tipus de tractament.

En el primer cas, recorrerem al blanquejament dental intern, aplicant un químic emblanquidor dins que millorarà el color extern.

En el cas de dents vitals (amb nervi) podem optar per blanquejament dental nocturn, el qual es realitzarà a casa mitjançant unes fèrules confeccionades al laboratori dental, especialment per les teves dents, les quals hauràs d’omplir amb un agent emblanquidor durant una determinada quantitat de nits. Les fèrules les farem a partir dels models que et prendrem a la clínica. Un cop els tinguem, t’ensenyarem a aplicar-hi el gel del blanquejament dental. La primera aplicació sempre serà a la clínica. Durant el tractament, hauràs de venir a control cada 3-4 dies. La durada del procediment variarà entre 7 i 14 dies.

Un altre opció per les dents vitals, és fer el blanquejament dental  íntegrament a la clínica. En aquest cas no seran necessàries les fèrules ja que l’aplicació del gel es farà a la consulta. L’agent emblanquidor és molt més potent i aplicarem alhora raigs ultravioleta, amb la qual cosa aconseguirem un efecte més ràpid. La durada de la sessió serà entre 40 i 60 minuts. Poden ser necessàries 2 o 3 sessions.

Val a dir, que no en tots els casos es pot aconseguir el color desitjat amb un emblanquiment. Per això sempre et farem una avaluació prèvia i t’informarem de les opcions de tractament en cas de no ser útil l’emblanquiment.

També és important saber que el procediment de blanquejament dental només serà eficaç en dents naturals (sense o amb nervi) i que les corones (fundes), obturacions (empastos), que puguis tenir fetes NO canviaran el color, i que pot ser necessari substituir-les per unes de noves amb el teu nou color per tal que les antigues no es vegin lletges.

En tots els casos en els que sigui possible fer el blanquejament dental, assolirem un canvi de color que millorarà l’expressió del teu semblant. Aquesta millora s’anirà veient apagada a mesura que els mesos passin i les dents hagin estat de nou en contacte amb cafè, te, tabac, vi, etc. amb la qual cosa, serà necessari un re-emblanquiment de manteniment al cap d’uns dos anys aproximadament, segons el consum dels agents que acabem de comentar. La bona notícia, és que es tractarà d’un manteniment del color, amb la qual cosa, no requerirem la mateixa intensitat ni la mateixa durada, i resulta, per tant més econòmic.

Preus

PREU
BLANQUEJAMENT DENTAL LED 200 €